Több mint 4 év telt el...

Posted by fehérjeturmix on 2020.10.06.

Több, mint 4 év telt el az utolsó bejegyzés óta, és a kislányom is elmúlt 4 éves. Ki tudja, lehet összefüggés a két dolog között.

Nem szoktam visszanézni és elemezni a multat, de most a napokban valahogy újra többször ránéztem a blogra. A mai napig van forgalom rajta, bele-bele futnak emberek, látogatják -de időm már nincs vele foglalkozni- ezért úgy döntöttem, hogy "hivatalosan" is lezárom ezt a projektet.

Másrészről úgy érzem, hogy a blognak is (és magunknak is) tartozom annyival, hogy ne maradjon csak úgy itt parlagon, hanem legyen egy lezárása. Azért is mert egy szeretett projekt volt amellett, hogy azért rengeteg időt, pénzt fektettünk bele és volt, hogy mérgelődés és próbálkozások árán készült el egy-egy recept.

Tehát ez itt az utolsó bejegyzés.
A receptek maradnak emlékül és egyfajta recept archívumként tovább elérhető marad a blog.

A továbbiakban minden tartalom az oldalon szabadon felhasználható.

Ez volt a Protein-Szelet.blog.hu,
Köszönöm szépen figyelmet!

Ódor Gergely
(a blogon: fehérjeturmix - admin, szerkesztő)

Elérhetőségem: www.odorgergely.hu
Instagram: @odorgergely
Twitter: @Odor_Gergely




Nem távozom üres kézzel, ha tovább kattintasz egy olyan extra receptet találsz, amit itt soha nem publikáltam az oldalon és a maga nemében ritkaságnak számít. Különleges cucc, hamarosan aktuálissá válik. Csekkold!

BEJGLI - fehérjeporral és jó alapanyagokkal

Íme a tökéletes fehérjeporos, egészséges bejgli receptje:

- allergiás voltam, ezért volt eldugulva az orrom a videóban, sorry a hangért -

A bejegyzés trackback címe:

https://protein-szelet.blog.hu/api/trackback/id/tr4616229068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása