Kell bármit is írnom ide? Van itt olyan, aki nem imádja a Nutellát - mármint nem itt a blogban, hanem itt az Univerzumban? Ugye Te sem hiszed. :) Most eljött a pillanat, hogy megmutassam az egyik legnagyobb találmányomat, ami a valaha készült legszuperebb házi készítésű proteines Nutella. Felejtsd el a bolti utánzatokat, cukorcsökkentett gumi ízű, diétásnak mondott rémeket... azt egyék meg azok, akik csinálták. Neked viszont itt van a hidrogénezett növényi zsírokat nem tartalmazó, tartósítószer-, szinezék-, állagjavító-mentes verzió, majdnem teljesen cukormentesen. Gondoltad volna, hogy minőségi tápanyagokból mindössze 10 perc alatt elkészítheted? Megmutatom hogyan, olvass tovább!
HOZZÁVALÓK
- 100g mogyoró
- 10g kókuszzsír
- 20g tejsavó fehérje (vaníliás vagy csokis)
- 10g zsírszegény kakaópor
- 10g eritritol
ELKÉSZÍTÉS
- 1. Tedd a mogyit és a kókuszzsírt valamibe, amiben össze tudod darálni.
- 2. Daráld addig, amíg krém nem lesz (eltarthat pár percig).
- 3. Tedd hozzá a tejsavót, a kakaóport és az eritritolt.
- 4. Keverd össze alaposan.
- 5. Kész!
Magas proteintartalmú, eredeti Nutella ízű és illatú! Bármilyen süti töltelékének felhasználható, palacsintába, kakaóscsigába bármibe. Kihagyhatatlan a recept, én biztos bevetem még a különböző finomságok elkészítésénél.
Összetétel
100 grammban
összesen (150 g)
- Kalória
- 545 kcal
- 818 kcal
- Fehérje
- 22,8 g
- 34,2 g
- Szénhidrát (ebből cukor)
- 12,5 g (3,0 g)
- 18,8 g (4,5 g)
- Zsír
- 48,7 g
- 73,0 g
- Egyéb
(főleg víz) - 16,0 g
- 24,0 g
Kérdésed vagy véleményed van? Írd meg nekünk!
További finom receptek: