Szeretnél minőségi tömeget felpakolni? Vagy extrém vékony vagy? Csekkold ezt a fehérje csokit, ő lehet az új barátod! - de, aki soha nem volt vékony annak is jár a jó protein szelet - Íme egy csokoládés ízesítésű mandulavajjal készült protein szelet, tejsavófehérjével és étcsokis bevonattal. Kb. 20 perc alatt, mindenféle bonyolultabb "konyhai művelet" nélkül elkészíthető és csak néhány összetevőre van hozzá szükség. Olvasd tovább a bejegyzést, hogy megtudd hogyan készül ez a magas fehérjetartalmú igazi "hardgainer" szelet! :)
Hozzávalók
- 100 g mandulavaj
- 50 g zabliszt
- 80 g csokis tejsavó fehérje
- 60 ml 0.1%-os tej
- 50 g étcsoki
Elkészítés
1. Alaposan gyúrd össze a zablisztet és a tejsavó fehérjét a mandulavajjal és kb. 60 ml tejjel.
2. Oszd el a masszát négy részre, és formázz belőlük hosszúkás szeleteket a kezeddel.
3. Vízgőz felett olvaszd meg az étcsokit, görgesd meg benne a protein szeleteket, majd kb. 30 percre tedd be őket a hűtőbe.
4. Az így elkészült protein szeletet fóliába csomagolva akár magaddal is viheted.
Mandulavajas csokis fehérje szelet
Kövesd a blogot, iratkozz fel még több receptért!
Összetétel
100 grammban
összesen (340 g)
- Kalória
- 396 kcal
- 1346 kcal
- Fehérje
- 28,4 g
- 96,6 g
- Szénhidrát (ebből cukor)
- 22,1 g (8,8 g)
- 75 g (29,8 g)
- Zsír
- 21,2 g
- 72 g
- Egyéb
(főleg víz) - 28,3 g
- 96,4 g